Blue Ford Logo

Hardware voor Fleet Telematica

Het installeren van onze telematica- of gegevensoplossingen kan haast niet eenvoudiger. Of je nu plug-in apparaten achteraf monteert, in de fabriek geïnstalleerde Ford-modems hebt of een combinatie van beide, jouw wagenpark zal altijd profiteren van hardware die naadloos samenwerkt met onze verbonden voertuigoplossingen.

Blue Ford Transit vans parked

Geïntegreerde FordPass Connect-modem*

Nieuwere bedrijfsvoertuigen van Ford zijn meestal in de fabriek uitgerust met ons geïntegreerde FordPass Connect-modem. Dit modem is de sleutel tot het verzamelen van alle gegevens van de bestuurder en het voertuig via ons systeem voor het volgen van je fleet zonder dat je een plug-in apparaat nodig hebt.  

Het FordPass Connect-modem is diep geïntegreerd in de architectuur van het voertuig, waardoor we het voertuig, de gegevenssignalen en de modem samen kunnen ontwikkelen om de diepte en breedte van de gegevens die voor jou beschikbaar zijn te maximaliseren. Wat deze oplossing van anderen onderscheidt, is dat er geen extra kosten zijn verbonden aan het aanschaffen of installeren. Ook is er geen downtime tijdens het installeren, aangezien het modem op afstand wordt geactiveerd.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken of je voertuigen geïntegreerde FordPass Connect-modems hebben

 

*Werkt met Ford Pro™ Telematics en Ford Pro™ Data Services.

Plug-in apparaat*

Een plug-in apparaat kan het potentieel van je hele wagenpark ontsluiten. Het apparaat wordt rechtstreeks aan jou geleverd door onze partner en is ook compatibel met oudere Ford-voertuigen en voertuigen van andere fabrikanten. **

Deze brede compatibiliteit maakt het apparaat ideaal voor wagenparken met meerdere merken, evenals voor het upgraden van Ford-bedrijfsvoertuigen zonder een ingebouwde FordPass Connect-modem. Het verbinden van jouw hele wagenpark, ongeacht merk of model, kan je helpen de productiviteit van jouw wagenpark en je investering in onze verbonden voertuigoplossingen te maximaliseren.

Neem contact met ons op om controleer de compatibiliteit van jouw voertuigen met ons plug-in apparaat van derden

 

*Werkt alleen met Ford Pro™ Telematics.

**Disclaimer: onze plug-in modem is compatibel met voertuigen van de meeste fabrikanten.

Geotab Go Device

Ontdek wat Ford Pro Telematics en Ford Pro Data Services voor jouw bedrijf kunnen betekenen

 

Registreer je interesse