Ford Pro™ Software Data Service Red Transit Van

Ford Pro Data Services

Naadloze, veilige toegang tot voertuiggegevens via ons open platform

De Transportation Mobility Cloud (TMC) is een open platform voor toegang tot duidelijke, veilige telematicagegevens van voertuigen van Ford-kwaliteit.

TMC-gegevens werken samen met de tools en mensen die je vertrouwt, of je ze nu wilt integreren met je eigen software of ze toegankelijk moeten zijn via je bestaande telematicadienstverlener.

Ford Pro™ Connected Data Services

Waarom Ford Pro Data Services?

Gebouwd op technische expertise van Ford

Ford-voertuigen worden ondersteund door tientallen jaren technische expertise, wat betekent dat we exclusieve, nauwkeurige en veilige telematicagegevens kunnen leveren. Geïntegreerde Ford-modem technologie betekent geen downtime tijdens de installatie of apparaatbeheer door derden.

Kennis en betrouwbaarheid van Ford

Door gebruik te maken van onze ervaring en voertuigkennis kunnen we een uniek niveau van toegang tot telematicagegevens bieden. De voertuiggegevens die we je verstrekken, bieden informatie van fabrikantkwaliteit die is geverifieerd door Ford-ingenieurs, waardoor je verzekerd bent van duidelijke, door Ford beheerde en goedgekeurde gegevens.

Een dienst die voortdurend in ontwikkeling is

Het is onze prioriteit om je toegang te geven tot de nieuwste updates en voertuiggegevens zodra ze beschikbaar zijn. Hierdoor kunnen onze telematicagegevens inzichten leveren in je fleet, op het moment dat je bedrijf ze nodig heeft.

Toonaangevende gegevensbescherming

We nemen de veiligheid en privacy van de gegevens van onze klanten zeer serieus.  We zijn beheerders van de gegevens die onze klanten ons toevertrouwen en we zetten ons dan ook in om deze te beschermen. Onze expertise en ons robuuste beveiligingsprogramma bieden onze klanten toonaangevende gegevensbescherming.

Een open platform en geïntegreerde gegevens

Ons open platform op de Transportation Mobility Cloud (TMC) en partnergedreven gegevensintegratie helpen je om te kijken of je telematicadienstverlener de stroom van gegevens op een veilige en robuuste manier beheert. Hierdoor kunnen je zakelijke en wagenparkactiviteiten naadloos verlopen.

Eenvoudige API-integratie voor ontwikkelaars

Ontwikkelaars hebben eenvoudig en veilig toegang tot onze API's om verwerkte voertuiggegevens te gebruiken. Deze interfaces zijn beveiligd met behulp van de beste praktijken en technologieën, waardoor krachtige applicaties kunnen worden toegevoegd aan het platform.

Ontdek wat Ford Pro Data Services voor jouw bedrijf kan betekenen

 

Registreer je interesse