Aanbieding Ford E-Transit

Een jaar gratis toegang tot de volgende services:

    ✓ Het BlueOval Charge Network – toegang tot meer dan 300.000 openbare laadstations in heel Europa1. Plus, Ford Charge Assist - zoek naar en laad bij openbare oplaadpunten met het Ford SYNC-scherm.

    ✓ Ford Pro E-Telematics: meldingen over voertuigstatus, laadstatus, actieradius, diefstal en nog veel meer2,6.

    ✓ Cloud Connected Navigation6 - het Ford SYNC-scherm biedt realtime verkeersinformatie en omleidingen, draadloos kaarten bijwerken en waarschuwingen voor gevaren.

 

FORD PRO E-TELEMATICS

Ford Pro E-Telematics2,6 geeft je de hulpmiddelen om de productiviteit van je wagenpark te maximaliseren en de bedrijfskosten ervan te optimaliseren. Met scores voor het rijgedrag en In-Vehicle Coaching3 kun je rijgedrag en rij-efficiëntie eenvoudig verbeteren.

Je kunt ook de locatie, laadstatus en actieradius van elk voertuig op een actuele kaart bekijken. En met voertuigbeveiliging word je op de hoogte gesteld wanneer er diefstal of ongeoorloofd gebruik van je voertuigen wordt vastgesteld.

 

Meer informatie over Ford Pro™ E-Telematics

 

Ford Pro™ E-Telematics software displayed on monitor screen
Man charging E-Transit side view

OPLADEN

Met een jaar gratis toegang tot het BlueOval Charge Network kun je je E-Transits bij meer dan 300,000 laadstations in Europa1 opladen.

Met Ford Charge Assist kunnen chauffeurs gemakkelijk lokale openbare oplaadpunten vinden en lokaliseren, de beschikbaarheid controleren en de laadtarieven bekijken. Vervolgens kunnen je chauffeurs simpelweg hun RFID-sleutel scannen of hun SYNC 4-scherm gebruiken om met het opladen te beginnen. Om het leven eenvoudig te maken, ontvang je een maandelijkse factuur, met services voor fraudebeheer om je te informeren als iemand probeert een uitgeschreven voertuig te laden met je account.

THUIS OPLADEN

Neem contact op met een Ford Charging-specialist om je Ford Connected Wallbox-montage te regelen, voor moeiteloos thuis opladen5. evcharge@ford.com

Je kunt controleren of je wagenpark klaar is voor de volgende dag, met meldingen op afstand om te bevestigen dat een voertuig is aangesloten. Je chauffeurs kunnen de gewenste vertrektijden en voorconditionering instellen, zodat de cabine opwarmt terwijl deze is aangesloten op de laadstroom, waardoor belangrijk accuvermogen voor het rijden wordt bespaard. Bovendien kun je door onkostenvergoedingen voor woningen door te geven eenvoudig je uitgaven onder controle houden.

Ford E-Transit parked on house drive
Ford Connected Navigation displayed on monitor screen

VERBONDEN NAVIGATIE

Verbonden navigatie6,7 maakt het plannen van elke rit met een E-Transit eenvoudig8. Met nauwkeurige kaarten, interessante locaties en weerupdates is het eenvoudig om de hele werkdag te plannen, inclusief locaties voor opladen en parkeren. Met realtime opnieuw plannen van routes wanneer er veel verkeer wordt vastgesteld, wordt de dag wat makkelijker.

 

Vraag om te worden teruggebeld

 

 • 1Laadkosten zijn van toepassing.

  2Na 12 maanden vanaf de startdatum van de garantie zijn abonnementskosten van toepassing.

  3In-Vehicle Coaching is beschikbaar voor Ford-voertuigen met SYNC 4 en SYNC 3 die zijn bijgewerkt met de nieuwste software-updates.

  4Na 1 jaar bedraagt een abonnement op het BlueOval-laadnetwerk €2.99 per maand per voertuig.

  5Er zijn kosten van toepassing voor de Ford Connected Wallbox en de montage ervan.

  6Schermen kunnen verschillen.

  712 maanden na de startdatm van de garantie kost het Connected Navigation-abonnement €3 per maand per voertuig.

  8Standaard op de E-Transit Trend en ICE Transit Limited. Optinoneel op alle andere series.