Silver Ford Transit van with Telematic icons in the background

Ford Pro Telematics Essentials

Eenvoudige, gratis fleetcontrole

In elke nieuwe bedrijfswagen van Ford staat een schat aan krachtige gegevens klaar om wagenparkbeheerders te helpen de uptime te optimaliseren.

Ford Pro Telematics Essentials is een gratis webgebaseerde tool voor wagenparkbeheers die inzicht biedt in die gegevens.

De tool is ontworpen voor wagenparken met meer dan vijf voertuigen. De intuïtieve interface toont de status van je verbonden Ford-voertuigen en geeft live meldingen weer als je actie moet ondernemen. Zo kun je effectiever plannen, stilstand minimaliseren en de levensduur van je wagenpark verlengen.

En met de inbegrepen toegang tot FORDLiive kun je ook gegevens rechtstreeks met je dealer delen voor slimmere, snellere reparaties.

Ford Pro™ Telematics Essentials video

Gratis en verbonden

✓  Alleen de basisfuncties, geen kosten

✓ Beheer middelgrote tot grote fleets

✓  Beschikbaar voor voertuigen met een FordPass Connect-modem

Krijg gegevens over de staat van het voertuig

✓  Ontvang live meldingen over de staat van het voertuig

✓  Bekijk realtime voertuigstatus

✓  Beheer reparatieprocedures

Verbinden met FORDLiive

✓  Verbind met het uptimesysteem van Ford

✓  Deel gegevens met je dealer

✓  Snellere, slimmere reparaties

VOERTUIGSTATUSGEGEVENS

Houd jouw wagenpark draaiende met live gegevens over de staat van je voertuigen. Van diagnose codes met aanbevolen acties en terugroepinformatie tot aangepaste onderhoudsschema's op basis van de levensduur van de olie, de motoruren, de tijd en de kilometerstand. Als het op het dashboard van de bestuurder staat, staat het ook in Ford Pro Telematics Essentials. Je wordt dus gewaarschuwd voor aandachtspunten voordat ze problemen worden.
 

Schermontwerpen kunnen verschillen.

Ford Pro™ Telematics Vehicle Health software displayed on a computer
FordLiive Technician working at a computer

VERBONDEN UPTIMESYSTEEM FORDLIIVE

Ford Pro Telematics Essentials verbind je met FORDLiive, een dienstenpakket dat is ontworpen om de uptime van jouw bedrijfswagen te maximaliseren. Als je hiervoor toestemming geeft, kan je erkende Transit Center of Ford-monteur de gegevens over de staat van je voertuig bekijken via slimme diagnose. Dit betekent dat je dealer al een diagnose kan stellen, de onderdelen alvast kan bestellen en ander eventueel onderhoud kan aangeven voordat je voertuig de werkplaats bereikt. Zo kan hij samen met jou het beste tijdschema bepalen om je bedrijf draaiende te houden.

 

Meer informatie

BEKIJK WAT DE VERSCHILLEN ZIJN MET FORD PRO TELEMATICS

Bekijk de verschillen tussen Ford Pro Telematics Essentials en Ford Pro Telematics.

Ford Pro™ Telematics Essentials comparison table

Ontdek wat Ford Pro Telematics Essentials voor jouw bedrijf kan betekenen.

 

Registreer je interesse

 

Volledige Ford Pro Telematics is toepasbaar met voertuigen van de meeste fabrikanten, maar de productfuncties kunnen variëren. 

Ford Pro Telematics Essentials is alleen verkrijgbaar voor Ford-voertuigen met een geactiveerd FordPass Connect-modem. Alleen voor zakelijke klanten/klanten van Ford Pro Fleet. De algemene voorwaarden van Ford Pro Fleet Management en Ford Pro Software zijn van toepassing. Schermontwerpen kunnen verschillen.