Blue Ford Transit by shipping containers

Ford Pro Telematics

Ford Pro Telematics helpt je jouw wagenpark efficiënter te beheren. Met een reeks productiviteitstools, waarschuwingen en voertuiginzichten kun je de prestaties van je voertuigen monitoren, bijhouden waar ze naartoe gaan, hoe ze worden gebruikt en of ze in goede staat zijn.

 

Vraag om te worden teruggebeld

Uptime- en productiviteitstools.

✓  Proactieve voertuigmeldingen

✓  Configureerbare servicemeldingen

✓  Beheer reparatieprocedures

Inzichten in efficiëntie en effectiviteit.

✓  Slimme dashboards

✓  Oplossingen gericht op wagenparkbehoeften

✓  Besteed minder tijd aan het beheren van je voertuigen

Eenvoudig te gebruiken. Eenvoudig te implementeren.

✓  Naadloze voertuigintegratie

✓  Intuïtieve en eenvoudig te gebruiken interface

✓  Configureerbaar voor al je behoeften

Ford Pro™ Telematics Fleet vehicle summary diagram

Beheer jouw hele wagenpark

Met onze compatibele plug-in modem kun je Ford Pro Telematica-oplossingen integreren binnen je hele bedrijf. Dit geldt ook voor oudere Ford-modellen zonder ingebouwd modem en andere niet-Ford voertuigen in je fleet.

 

Ontdek of jouw voertuigen uit te rusten zijn met ons plug-in  modem van derden >

 

 

Nieuw

Inzichten in elektrische voertuigen

Ford Pro Telematics1 geeft je de hulpmiddelen om je elektrische wagenpark te onderhouden. Dankzij verbeterde inzichten en meldingen kun je de locaties, laadstatus en bedrijfskosten bijhouden. Je kunt de resterende actieradius van een voertuig live op een kaart bekijken en chauffeurs de informatie geven die ze nodig hebben om hun werk efficiënter uit te voeren. Met statusmonitoring zorg je ervoor dat elk voertuig goed wordt onderhouden, in optimale staat verkeert en klaar is voor gebruik, waardoor het gemakkelijker wordt voor je bedrijf om op koers te blijven.

Ford Pro™ Telematics displaying Ford E-Transit vehicle details on monitor screen
Smartphone with Ford Pro™ Telematics drive app on display

Blijf altijd op de hoogte

We hebben ook een Ford Pro Telematics Drive-app, een aanvullende oplossing waarmee bestuurders zichzelf kunnen koppelen aan een voertuig in jouw fleet. Bestuurders verstrekken tijdige informatie over de technische inzetbaarheid van hun voertuig aan de wagenparkbeheerder, door voertuigchecklists in te vullen of door eventuele onderhoudsproblemen te melden, allemaal via de app.

Nieuw

In-Vehicle Coaching

Gebruik Ford Pro Telematics om je chauffeurs te coachen2 en hun prestaties op de weg te verbeteren. Stel rijparameters in zodat ze mondelinge instructies in het voertuig ontvangen als de motor te lang stationair draait of als het systeem onveilig rijgedrag detecteert, zoals hard remmen of snel accelereren. Het trainen van je team om efficiënter te rijden, kan helpen om de onderhoudskosten te verlagen, het energieverbruik te optimaliseren en de beschikbaarheid van voertuigen te maximaliseren.

Ford Pro™ Telematics Coaching Dashboard displayed on monitor screen
Two people holding crowbars

Nieuw

Bescherm je wagenpark

Met Ford Pro Telematics1 kun je je wagenpark eenvoudig beschermen aan de hand van beveiligingsmeldingen. Ontvang realtime meldingen wanneer het systeem diefstal of ongeoorloofd gebruik detecteert. Je ontvangt ook een melding als je voertuig wordt gestart of deuren binnen een bepaalde periode worden geopend. De wagenparkbeheerder ontvangt dan een melding.

Belangrijkste voordelen

Ford Map Icon

Verbeter het gebruik van bedrijfsmiddelen

Monitor de voertuigen in jouw wagenpark met GPS-tracking en geofencing. Als je altijd precies weet waar alle voertuigen zijn, kun je identificeren welke bestuurder het dichtst bij de volgende bestemming is, beter plannen en het maximale uit je team halen.

Ford Vehicle Availability Icon

Maximaliseer de beschikbaarheid van jouw bedrijfswagen

Je kunt proactieve voertuigstatusmeldingen ontvangen, zodat je vooruit kunt plannen en voorop kunt blijven.  De digitale planner helpt je om onderhoud ruim van tevoren in te plannen, dure en onverwachte reparaties te vermijden en de verstoring van je bedrijf te verminderen.

Ford Fuel Icon

Optimaliseer je gebruikskosten

Het minimaliseren van verspilling is cruciaal voor elk bedrijf. Je kunt het brandstofverbruik van al je voertuigen bijhouden en niet alleen punten van verspilling identificeren, maar ook achterhalen wat de oorzaak is. Dit stelt je in staat om de efficiëntie te verbeteren en kan je helpen geld te besparen tijdens de levensduur van je voertuigen.

Ford Protect Icon

Bescherm jouw wagenpark

Beheer elke dag jouw wagenpark en de naleving van de regels door bestuurders. Je kunt verschillende soorten meldingen ontvangen, waaronder een herinnering aan de volgende onderhoudsbeurt of een waarschuwing als een bestuurder zijn gordel niet om heeft. Dit helpt je snel te handelen en je personeel, voertuigen en bedrijf te beschermen.

Ford Environment Icon

Denk aan het milieu

Het Ford-assortiment van hybride en elektrische voertuigen ontwikkelt en groeit snel. Tegelijkertijd evolueren onze telematica-oplossingen om je te helpen de voordelen van een elektrisch wagenpark te maximaliseren.

Ford Driver Behaviour Icon

Verbeter het gedrag van bestuurders

Je bestuurders spelen een belangrijke rol in je bedrijf.  Ford Pro Telematics biedt waardevolle inzichten in het gedrag van bestuurders en informeert je over coachingmogelijkheden om de efficiëntie te verhogen, verspilling te verminderen en naleving te verbeteren.

Ontdek wat Ford Pro Telematics voor jouw bedrijf kan betekenen

 

Registreer je interesse

  • 1Ford Pro Telematics is te gebruiken voor de meeste voertuigen van fabrikanten, maar de productfuncties kunnen verschillen.

    2In-Vehicle Coaching is beschikbaar voor Ford-voertuigen met SYNC 4 en SYNC 3 die zijn bijgewerkt met de nieuwste software-updates.